Usluge

GEZE usluge

U kompaniji Geze, naš cilj je vaše dugoročno zadovoljstvo. Stoga želimo da naši proizvodi zadovolje vaše potrebe na pouzdan i jednostavan način. Zato smo se fokusirali na sveobuhvatne savete i usluge – tokom čitavog projektnog ciklusa. U nastavku ćete naći spisak naših brojnih usluga.

Servis i originalni delovi

Servis orijentisan na rešenja - brzo, kompetentno i individualizovano

Svojim prilagođenim uslugama pružamo vam podršku u umrežavanju, upravljanju i održavanju vaših sistema. Uvek smo tu da vas posavetujemo - kod izmena li modernizacije kao i pri kupovini rezervnih delova.

GEZE alati

Korisni alati za vaše projekte

Pored ličnih konsultacija, podržavamo vas sa GEZE alatima već od faze planiranja direktno na radnom mestu, ali i tokom instalacije naših rešenja. Sa GEZE alatima možete učiniti svoje projekte efikasnijim, a primena vaših projekata biće još efikasnija. U vašem svakodnevnom radu vam pružamo podršku putem važnih informacija, alata za konfiguriaciju i posebnih proizvoda. Primera radi, prozori i vrata mogu da se planiraju onlajn.

Powerturn kalkulator za proračun vrata

Powerturn kalkulator za proračun vrata

Kompjuter za Powerturn

Lako i brzo odredite za koje oblasti primene je Powerturn najpogodniji: Unošenjem samo nekoliko detalja, onlajn kalkulator za vrata može precizno da odredi moguće širine i težine krila vrata.

IDI DO KOMPJUTERA ZA POWERTURN

Konfigurisanje vrata sa automatskim pogonom, uključujući plan kablova

GEZE portal za klijente vam nudi opciju jednostavnog planiranja i konfiguracije vrata sa automatskim pogonom. Po završetku konfiguracije, automatski ćete dobiti plan kablova. Ovim se olakšava proces planiranja, ali i mnogo više od toga: Pošto su planovi dodeljeni određenoj narudžbini, oni takođe pomažu u sastavljanju tačne dokumentacije. Da biste odmah započeli proces planiranja, jednostavno se prijavite na naš portal za klijente: 

IDI NA KONFIGURACIJU VRATA SA AUTOMATSKIM POGONOM NA GEZE PORTALU ZA KLIJENTE

Plan kabliranja

Plan kabliranja © GEZE GmbH

Plan kabliranja

Prilikom prenosa rezultata konfiguracije iz konfiguracije WinCalc kontrolnog centra na GEZE portal za klijente, korisnici će sada ujedno automatski dobiti plan kablova u skladu sa detaljima koji su prilagođeni konkretnom objektu. Ovim se olakšava proces planiranja, ali i mnogo više od toga. Pošto su planovi dodeljeni određenoj narudžbini, oni takođe pomažu u sastavljanju tačne dokumentacije.

PRIJAVITE SE NA GEZE PORTAL ZA KLIJENTE

Kofer za stavljanje u pogon IQ windowdrives

Kofer za stavljanje u pogon IQ windowdrives © GEZE GmbH

Kofer za servisiranje pogona za prozore

Kofer za servisiranje sadrži sve što je neophodno za puštanje u rad i proveru pogona prozora iz IQ windowdrive serije kompanije GEZE, čak i bez bilo kakvog napajanja. To znači da se mogu odjaviti što je pre moguće. Korišćenjem ovog samostalnog rešenja kao interfejsa između pogona i ST 220 GEZE servisnog terminala, hod i brzina pogona mogu brzo i lako da se podese. Ovaj kompaktni kofer nije samo pogodam za moderne RWA pogone, nego i za 24 V pogone bez tehnologije magistrale.

Da li su vam potrebne dodatne informacije o koferima za stavljanje u pogon? Pozovite GEZE dežurni telefon +381-63-217-729 

GEZE kontrolna lista upravljanja vratima

Lista vrata obično služi kao osnova za izradu teksta za tender jer omogućuju da se svi zahtevi u vezi sa vratima prikupe na najobuhvatniji mogući način. Jasna navigacija kroz meni, polja za komentare i funkcije udobnosti predstavljaju važnu pomoć za korisnike prilikom popunjavanja liste GEZE vrata. Istovremeno, brojna objašnjenja vam pomažu pri donošenju odluka. GEZE korisnicima nudi rešenje koje je jednostavno za upotrebu 

PRIJAVITE SE NA GEZE KORISNIČKI PORTAL

Preuzimanja

Informacije o našoj kompaniji, proizvodima i uslugama

Dodatne materijale naći ćete u delu sajta Preuzimanja. Dodatne informacije o proizvodu se mogu naći na GEZE portalu za klijente. Ako su vam potrebne dodatne informacije, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate lično.

Idite na Preuzimanja (na engleskom)

Sveobuhvatno i prilagođeno korisniku

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Da bismo vam pružili još bolju i sveobuhvatniju uslugu, nudimo razne usluge, aplikacije i portale koji se još lakše koriste i omogućuju nove korisničke opcije.

GEZE PORTAL ZA KLIJENTE

GEZE MEDIA POOL

Zatražite pristup
Kontakt

Kako možemo da vam pomognemo?

Da li želite nešto da pitate ili predložite? Postoji mnogo načina kako da stupite u kontakt sa nama.

Kontakt

GEZE Serbia Sales +381-63-217-729