Vodeći u svetu

GEZE: Proizvodi, sistemska rešenja i usluge za vrata i prozore

GEZE znači inovacija, najviši kvalitet i holistička podrška građevinsko-inženjerskiha usluga – od početne ideje, planiranja i operativne implementacije sa serijskim proizvodima do sistemskih rešenja po meri i individualnog servisiranja i održavanja. Nudimo širok asortiman tehnologija u oblasti vrata, prozora i sigurnosti i glavna smo pokretačka snaga digitalnog umrežavanja automatizacije zgrada.

Rešenja za automatska vrata radi bolje dostupnosti ili zaštite od požara, pogoni prozora za prirodnu ventilaciju ili za odvođenje dima i toplote u slučaju požara, digitalno umrežavanje vrata i prozora za automatizaciju zgrada - ovo su samo neki primeri iz našeg portfolija usluga. Naš cilj je da projektujemo zgrade u kojima vredi živeti sa najvećim stepenom komfora i najvećim stepenom bezbednosti za korisnike tih zgrada.

Pročitajte više
GEZE u Srbiji

Dobrodošli u naš proizvodni pogon u Srbiji

Zgrada proizvodnog pogona GEZE Srbija

GEZE d.o.o Zrenjanin Serbia © GEZE GmbH

Dobrodošli u GEZE Srbija Kompanija GEZE je ovde prisutna više od 15 godina. U našem modernom, velikom proizvodnom pogonu u Zrenjaninu nudimo kompletan portfolio proizvoda: od tehnike zatvaranja vrata, vrata sa kliznim pogonom, sistema otvaranja i ugradnje kao i sistema za staklo i sigurnosne tehnike za vrata i prozore kao preventivna zaštita od požara. U našem portfoliju naći ćete i sisteme kontrole pristupa i samozaključavajuće panik brave.

Da li imate neko pitanje? Tu smo za vas.
Pošaljite nam e-mail

Adresa za dobavljače i posetioce našeg proizvodnog pogona
Kako da stignete do kompanije GEZE Srbija

Da li vidite sebe kao pojačanje našeg proizvodnog tima? Saznajte ovde o slobodnim radnim mestima u GEZE d.o.o Zrenjanin Srbija.
Naši oglasi za radna mesta (globalna veb-stranica na engleskom)

Saznajte više o našim uslugama

Najnovije vesti iz Srbije

Vöster-Alber.jpg
Saopštenja za javnost | 2024

Kompanija GEZE čestita Brigiti Fester-Alber (Brigitte Vöster-Alber) 80. rođendan

Pre tri godine ona je rukovođenje preduzećem predala mlađim generacijama, ali i sa 80 je Brigitte Vöster-Alber još uvek aktivna: Kao članica nadzornog odbora, ona se angažuje za održiv razvoj preduzeća. U čast 80. rođendana.

Pročitajte više
131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg
Saopštenja za javnost | 2023

„Darivanje umesto poklona“: 100.000 za dečiji fond Ujedinjenih nacija UNICEF

I ove godine se kompanija GEZE u vreme Božića angažuje na socijalnom planu. Kompanija iz Leonberga daruje 100.000 evra dečjem fondu UNICEF . Novac će se upotrebiti za dobrobit dece širom sveta.

Pročitajte više
231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg
Saopštenja za javnost | 2023

Automatska vrata kompanije GEZE su favorit u građevinskoj industriji

Kompanija GEZE je u kategoriji „Automatska vrata” nagrađena nagradom Architects‘ Darling Award. Glasovi čak 2.000 arhitekata i urbanista su obezbedili bronzano odličje.

Pročitajte više
Porodično preduzeće

Globalno uspešni

Sedište GEZE GmbH

Mi smo, u svetskim razmerama, uspešno i finansijski stabilno porodično preduzeće koje je osnovano 1863. godine. Naši kupci širom sveta su oduvek cenili zanatsko umeće, komfor i dizajn naših proizvoda. Trudimo se da budemo dosledni, a ujedno radoznali, dinamični i otvoreni prema najnovijim trendovima i tržištima. Nastojimo da razvijemo digitalnu mrežu za građevinske tehnologije kako bismo mogli da stvaramo zgrade u kojima vredi živeti.

Više o kompaniji

160 godina kompanije GEZE

213

Lokacije

22

Zemlje

160

godina kompanije GEZE

U celom svetu zapošljavamo više od 3.000 ljudi, a ovaj trend je stalno u porastu. Naše međunarodno sedište se nalazi u Leonbergu. Širom sveta imamo 37 podružnica. Međutim: Da bismo bili dosledni svojim principima pružanja dobrih usluga, uvek nastojimo da budemo u blizini svojih kupaca da bismo mogli da im ponudimo vrhunsku uslugu na licu mesta.

Idite na naše lokacije