Vodeći u svetu

GEZE: Proizvodi, sistemska rešenja i usluge za vrata i prozore

GEZE znači inovacija, najviši kvalitet i holistička podrška građevinsko-inženjerskiha usluga – od početne ideje, planiranja i operativne implementacije sa serijskim proizvodima do sistemskih rešenja po meri i individualnog servisiranja i održavanja. Nudimo širok asortiman tehnologija u oblasti vrata, prozora i sigurnosti i glavna smo pokretačka snaga digitalnog umrežavanja automatizacije zgrada.

Rešenja za automatska vrata radi bolje dostupnosti ili zaštite od požara, pogoni prozora za prirodnu ventilaciju ili za odvođenje dima i toplote u slučaju požara, digitalno umrežavanje vrata i prozora za automatizaciju zgrada - ovo su samo neki primeri iz našeg portfolija usluga. Naš cilj je da projektujemo zgrade u kojima vredi živeti sa najvećim stepenom komfora i najvećim stepenom bezbednosti za korisnike tih zgrada.

Pročitajte više
GEZE u Srbiji

Dobrodošli u naš proizvodni pogon u Srbiji

Dobrodošli u GEZE Srbija Kompanija GEZE je ovde prisutna više od 15 godina. U našem modernom, velikom proizvodnom pogonu u Zrenjaninu nudimo kompletan portfolio proizvoda: od tehnike zatvaranja vrata, vrata sa kliznim pogonom, sistema otvaranja i ugradnje kao i sistema za staklo i sigurnosne tehnike za vrata i prozore kao preventivna zaštita od požara. U našem portfoliju naći ćete i sisteme kontrole pristupa i samozaključavajuće panik brave.

Da li imate neko pitanje? Tu smo za vas.
Pošaljite nam e-mail

Adresa za dobavljače i posetioce našeg proizvodnog pogona
Kako da stignete do kompanije GEZE Srbija

Da li vidite sebe kao pojačanje našeg proizvodnog tima? Saznajte ovde o slobodnim radnim mestima u GEZE d.o.o Zrenjanin Srbija.
Naši oglasi za radna mesta (globalna veb-stranica na engleskom)

Saznajte više o našim uslugama

Najnovije vesti iz Srbije

Porodično preduzeće

Globalno uspešni

Mi smo, u svetskim razmerama, uspešno i finansijski stabilno porodično preduzeće koje je osnovano 1863. godine. Naši kupci širom sveta su oduvek cenili zanatsko umeće, komfor i dizajn naših proizvoda. Trudimo se da budemo dosledni, a ujedno radoznali, dinamični i otvoreni prema najnovijim trendovima i tržištima. Nastojimo da razvijemo digitalnu mrežu za građevinske tehnologije kako bismo mogli da stvaramo zgrade u kojima vredi živeti.

Više o kompaniji

160 godina kompanije GEZE

213

Lokacije

22

Zemlje

160

godina kompanije GEZE

U celom svetu zapošljavamo više od 3.000 ljudi, a ovaj trend je stalno u porastu. Naše međunarodno sedište se nalazi u Leonbergu. Širom sveta imamo 37 podružnica. Međutim: Da bismo bili dosledni svojim principima pružanja dobrih usluga, uvek nastojimo da budemo u blizini svojih kupaca da bismo mogli da im ponudimo vrhunsku uslugu na licu mesta.

Idite na naše lokacije