Vodeći u svetu

GEZE: Proizvodi, sistemska rešenja i usluge za vrata i prozore

GEZE znači inovacija, najviši kvalitet i holistička podrška građevinsko-inženjerskiha usluga – od početne ideje, planiranja i operativne implementacije sa serijskim proizvodima do sistemskih rešenja po meri i individualnog servisiranja i održavanja. Nudimo širok asortiman tehnologija u oblasti vrata, prozora i sigurnosti i glavna smo pokretačka snaga digitalnog umrežavanja automatizacije zgrada.

Rešenja za automatska vrata radi bolje dostupnosti ili zaštite od požara, pogoni prozora za prirodnu ventilaciju ili za odvođenje dima i toplote u slučaju požara, digitalno umrežavanje vrata i prozora za automatizaciju zgrada - ovo su samo neki primeri iz našeg portfolija usluga. Naš cilj je da projektujemo zgrade u kojima vredi živeti sa najvećim stepenom komfora i najvećim stepenom bezbednosti za korisnike tih zgrada.

Pročitajte više
GEZE u Srbiji

Dobrodošli u naš proizvodni pogon u Srbiji

Zgrada proizvodnog pogona GEZE Srbija

GEZE d.o.o Zrenjanin Serbia © GEZE GmbH

Dobrodošli u GEZE Srbija Kompanija GEZE je ovde prisutna više od 15 godina. U našem modernom, velikom proizvodnom pogonu u Zrenjaninu nudimo kompletan portfolio proizvoda: od tehnike zatvaranja vrata, vrata sa kliznim pogonom, sistema otvaranja i ugradnje kao i sistema za staklo i sigurnosne tehnike za vrata i prozore kao preventivna zaštita od požara. U našem portfoliju naći ćete i sisteme kontrole pristupa i samozaključavajuće panik brave.

Da li imate neko pitanje? Tu smo za vas.
Pošaljite nam e-mail

Adresa za dobavljače i posetioce našeg proizvodnog pogona
Kako da stignete do kompanije GEZE Srbija

Da li vidite sebe kao pojačanje našeg proizvodnog tima? Saznajte ovde o slobodnim radnim mestima u GEZE d.o.o Zrenjanin Srbija.
Naši oglasi za radna mesta (globalna veb-stranica na engleskom)

Saznajte više o našim uslugama

Najnovije vesti iz Srbije

131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg
30.11.2023Saopštenja za javnost | 2023

„Darivanje umesto poklona“: 100.000 za dečiji fond Ujedinjenih nacija UNICEF

I ove godine se kompanija GEZE u vreme Božića angažuje na socijalnom planu. Kompanija iz Leonberga daruje 100.000 evra dečjem fondu UNICEF . Novac će se upotrebiti za dobrobit dece širom sveta.

Pročitajte više
231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg
27.11.2023Saopštenja za javnost | 2023

Automatska vrata kompanije GEZE su favorit u građevinskoj industriji

Kompanija GEZE je u kategoriji „Automatska vrata” nagrađena nagradom Architects‘ Darling Award. Glasovi čak 2.000 arhitekata i urbanista su obezbedili bronzano odličje.

Pročitajte više
UNICEF Donacija umesto poklona
01.12.2022Saopštenja za javnost | 2022

GEZE donira 100.000 evra UNICEF-ovom projektu u Obali Slonovače

GEZE nastavlja tradiciju podrške održivim i socijalnim projektima: ovogodišnja božićna donacija specijalista za vrata, prozore i bezbednost ide projektu obrazovanja i održivosti UNICEF-a u Republici Obale Slonovače. Kompanija donira 100.000 evra za izgradnju održivih i upotrebljivih školskih objekata, koji se u ovoj zapadno afričkoj zemlji prave od recikliranog plastičnog otpada. GEZE time nastavlja tradiciju da svojom božićnom akcijom pomaže socijalne projekte koji su fokusirani na koncept održivosti.

Pročitajte više
Porodično preduzeće

Globalno uspešni

Sedište GEZE GmbH

Mi smo, u svetskim razmerama, uspešno i finansijski stabilno porodično preduzeće koje je osnovano 1863. godine. Naši kupci širom sveta su oduvek cenili zanatsko umeće, komfor i dizajn naših proizvoda. Trudimo se da budemo dosledni, a ujedno radoznali, dinamični i otvoreni prema najnovijim trendovima i tržištima. Nastojimo da razvijemo digitalnu mrežu za građevinske tehnologije kako bismo mogli da stvaramo zgrade u kojima vredi živeti.

Više o kompaniji

160 godina kompanije GEZE

213

Lokacije

22

Zemlje

160

godina kompanije GEZE

U celom svetu zapošljavamo više od 3.000 ljudi, a ovaj trend je stalno u porastu. Naše međunarodno sedište se nalazi u Leonbergu. Širom sveta imamo 37 podružnica. Međutim: Da bismo bili dosledni svojim principima pružanja dobrih usluga, uvek nastojimo da budemo u blizini svojih kupaca da bismo mogli da im ponudimo vrhunsku uslugu na licu mesta.

Idite na naše lokacije