Newsroom

Саопштења за штампу и вести из ГЕЗЕ

У нашем делу вести и штампе можете сазнати све о новим развојима, пројектима и производима - и о нашој друштвеној посвећености. Уроните у свет ГЕЗЕ:

Vöster-Alber.jpg
Saopštenja za javnost | 2024

Kompanija GEZE čestita Brigiti Fester-Alber (Brigitte Vöster-Alber) 80. rođendan

Pre tri godine ona je rukovođenje preduzećem predala mlađim generacijama, ali i sa 80 je Brigitte Vöster-Alber još uvek aktivna: Kao članica nadzornog odbora, ona se angažuje za održiv razvoj preduzeća. U čast 80. rođendana.

Pročitajte više
131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg
Saopštenja za javnost | 2023

„Darivanje umesto poklona“: 100.000 za dečiji fond Ujedinjenih nacija UNICEF

I ove godine se kompanija GEZE u vreme Božića angažuje na socijalnom planu. Kompanija iz Leonberga daruje 100.000 evra dečjem fondu UNICEF . Novac će se upotrebiti za dobrobit dece širom sveta.

Pročitajte više
231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg
Saopštenja za javnost | 2023

Automatska vrata kompanije GEZE su favorit u građevinskoj industriji

Kompanija GEZE je u kategoriji „Automatska vrata” nagrađena nagradom Architects‘ Darling Award. Glasovi čak 2.000 arhitekata i urbanista su obezbedili bronzano odličje.

Pročitajte više
UNICEF Donacija umesto poklona
Saopštenja za javnost | 2022

GEZE donira 100.000 evra UNICEF-ovom projektu u Obali Slonovače

GEZE nastavlja tradiciju podrške održivim i socijalnim projektima: ovogodišnja božićna donacija specijalista za vrata, prozore i bezbednost ide projektu obrazovanja i održivosti UNICEF-a u Republici Obale Slonovače. Kompanija donira 100.000 evra za izgradnju održivih i upotrebljivih školskih objekata, koji se u ovoj zapadno afričkoj zemlji prave od recikliranog plastičnog otpada. GEZE time nastavlja tradiciju da svojom božićnom akcijom pomaže socijalne projekte koji su fokusirani na koncept održivosti.

Pročitajte više
Teaser nagrada Architects’ Darling Award 2022
Saopštenja za javnost | 2022

GEZE tehnologija vrata ponovo je odlikovana plaketom Architects’ Darling

Oko 1.900 arhitekata i projektanata je i ove godine ponovo učestvovalo u glasanju za plakete Architects’ Darling. Oni su LED podni senzorni taster kompanije GEZE odlikovali bronzanom medaljom. Tako je ovo preduzeće duge tradicije ponovo zabeležilo uspeh na ovom takmičenju.

Pročitajte više
Nagrada Red Dot Design Award i German Design Award za Revo.PRIME
Saopštenja za javnost | 2022

Dizajn i održivost u skladu: Nagrade Red Dot Design Award i German Design Award za Revo.PRIME

Čak dve od najprestižnijih nagrada za dizajn u Nemačkoj osvojila su obrtna vrata Revo.PRIME kompanije GEZE: Nagrada German Design Award u kategoriji Excellent Product Design – Building and Elements i Red Dot Design Award, takođe u kategoriji Product Design. Obe nagrade odaju priznanje istaknutim dostignućima u oblasti dizajna i smatraju se žigom kvaliteta za najkvalitetnije i dizajnerski najzahtevnije proizvode.

Pročitajte više
Zatvarač vrata TS 5000
News

Zatvarači vrata TS 5000 i TS 3000 u crnoj boji

Nove prednosti za arhitekte i projektante: Naše najomiljenije zatvarače vrata TS 3000 i TS 5000 sada kao standardni proizvod nudimo i u elegantnoj crnoj boji.

Pročitajte više
News | News | News | News | News

Nova web-stranica kompanije GEZE u Srbiji pruža podršku tokom celog životnog ciklusa zgrade

Jasno strukturisana, brza i laka za korišćenje – nova web-stranica GEZE Češka podiže digitalnu komunikaciju sa sadašnjim i potencijalnim klijentima na novi nivo. Kompanija GEZE je posvećena korišćenju inovativnih i modernih tehnologija vrata, prozora i bezbednosti koje su neophodne zgradama u kojima vredi živeti. Nova web-stranica kompanije GEZE omogućuje još brži i lakši pristup proizvodima i uslugama kompanije.

Pročitajte više
News | News | News | News | News

Hram Svetog Save i GEZE sistemi automatskih i kliznih vrata

Hram Svetog Save je najveća srpska pravoslavna crkva, najveća pravoslavna crkva na Balkanu i jedna od najvećih pravoslavnih crkava na svetu.

Pročitajte više