Nova web-stranica kompanije GEZE u Srbiji pruža podršku tokom celog životnog ciklusa zgrade

Jasno strukturisana, brza i laka za korišćenje – nova lokalna web-stranica GEZE Finska podiže digitalnu komunikaciju sa sadašnjim i potencijalnim klijentima na novi nivo. Kompanija GEZE je posvećena korišćenju inovativnih i modernih tehnologija vrata, prozora i bezbednosti koje su neophodne zgradama u kojima vredi živeti. Nova web-stranica kompanije GEZE omogućuje još brži i lakši pristup proizvodima i uslugama kompanije.

Informacije i procesi rada prikazani u digitalnom formatu

Planiranje i upravljanje modernim zgradama postaje sve složenije: automatizacija i digitalizacija mnogih komponenti zgrade, zajedno sa novim pravilima i zakonskim propisima, znači da se svi stručnjaci uključeni u životni ciklus zgrade suočavaju sa sve složenonijim izazovima. Nova GEZE web-stranica pomaže klijentima da optimizuju svoje procese planiranja i nabavke. Korisnici ih lako mogu integrisati u svoje radne procese i koristiti kao radni alat.

Rešenja i stručnost za svaku ciljnu grupu

Web-stranca je laka za navigaciju, jer korisnike brzo i intuitivno vodi kroz sve faze životnog ciklusa zgrade. GEZE lokalne kontakt podatke u Finskoj je lako pronaći, a mi smo uvek spremni da pružimo još bolju uslugu. Bez obzira sa kog uređaja korisnici pristupe web-stranici: GEZE informacije o proizvodu i dokumentacija o proizvodu su u potpunosti dostupni i mogu se preuzimati čak i sa mobilnih uređaja. Princip koji stoji iza nove GEZE web-stranice jeste da se kooperantima, projektantima, bravarima i vlasnicima zgrada u samo nekoliko klikova omogući pristup informacijama ili alatima koji su im potrebni – sadržaj koji je relevantan za njih je udaljen samo jedan klik. Za projektante i arhitekte to znači, na primer, slobodan pristup GEZE BIM objektima vrata kao i standardnim predlozima za tendersku dokumentaciju za pojedine tipove projekata i proizvode, kao i crtežima i dijagramima kablova. Korisnici iz sektora proizvodnje/prerade brzo i lako će pronaći uputstva za instalaciju i crteže instalacija kao i video-zapise. Ova web-stranica je korisnicima takođe omogućila direktan pristup preuzimanju neophodne tehničke dokumentacije GEZE proizvoda, zajedno sa mnogim drugim GEZE onlajn uslugama.