GEZE tehnologija vrata ponovo je odlikovana plaketom Architects’ Darling

Oko 1.900 arhitekata i projektanata je i ove godine ponovo učestvovalo u glasanju za plakete Architects’ Darling. Oni su LED podni senzorni taster kompanije GEZE odlikovali bronzanom medaljom. Tako je ovo preduzeće duge tradicije ponovo zabeležilo uspeh na ovom takmičenju.

Za nas je nagrada na Architects’ Darling posebno dragocena, jer tu ne odlučuje žiri sastavljen od dizajnera, već glasa veliki broj ljudi iz prakse. Za GEZE ovo predstavlja sjajnu povratnu informaciju da se zaista prilagođavamo potrebama tržišta i obezbeđujemo dodatu vrednost – od projektovanja do izgradnje.

Marco Zaoral, lider tima za konsalting za interne građevinske projekte u kompaniji GEZE

GEZE prati arhitekte i projektante tokom kompletnog ciklusa objekta

Zavisno od situacije ugradnje, vrata danas moraju da ispune veliki broj specifikacija u pogledu protivpožarne, protivprovalne i zaštite od buke, kao i u pogledu dizajna za sve. Tome treba dodati brzo rastuće troškove za energiju i znatno povećane zahteve u pogledu energetske efikasnosti zgrada. Ovo rezultira veoma složenim profilima zahteva za pojedinačna vrata kao i za upravljanje svim vratima u zgradi. GEZE stoga nudi arhitektima, projektantima i izvođačima individualne savete za projektovanje, ugradnju i puštanje u rad složenih sistema vrata u svim fazama projekta. Ovo uključuje praktične alate za projektovanje i upravljanje kao što su besplatni BIM objekti, tekstualni moduli za tendere ili uputstva za instalaciju i kontrolne liste.